Sports Betting to Win

Det finns inte så mycket som förhöjer nöjet med sport och fotboll som lite vadslagning. Även den mest betydelselösa match mellan två lag som du normalt sett inte bryr dig om blir spännande, om du har möjlighet att vinna pengar på slutresultatet. Men det är ju inte bara spänningen som lockar folk att slå vad om sport. Alla som gör det vill naturligtvis vinna pengar. Steve Wards Sports Betting to Win behandlar just det ämnet, som titeln antyder.

På 192 sidor beskriver Ward hur man lyckas med sin sportsbetting. Boken är full av tips om hur man håller huvudet kallt och inte låter känslor ta överhand; hur man gör för att maximera sina vinster och mycket annat. Även den som inte tänkt sig att försöka leva på sitt vadslagande kommer att hitta mycket matnyttigt i boken. Att läsa den kommer att leda till många nya insikter och ett och annat “aha”-ögonblick.

Boken handlar inte främst om strategier för att vinna på sportsbetting, utan ämnet är huvudsakligen av psykologisk karaktär. Även om man har ett perfekt system, och kan mycket om fotboll, så sätter den mentala biten stopp för många. Den disciplin och ordning som krävs för att bli framgångsrik är inte något man föds med. Den måste tränas fram. Sports Betting to Win är på det sättet en utmärkt psykologisk guide, som rent konkret visar hur man skall gå tillväga. Att tillämpa de råd som finns i boken kommer definitivt att göra att du vinner oftare.